Supervision

Supervision og sparring til fagpersonale

Jeg er uddannet supervisor ved DISPUK - med afsæt i den narrative tænkning.
Jeg tilbyder sparringssforløb til fagpersonale og faggrupper, der arbejder professionelt indenfor familieterapi.
Supervision er en læringsproces, der hjælper gruppen eller fagpersonerne til sammen - og hver for sig, at udvikle og implementere sine faglige kompetencer og erfaringer bedst muligt. I processen kan fx inddrages problemstillinger, der mødes i det daglige arbejde.

Sådan foregår supervision

I supervisionssammenhæng finder jeg det især relevant, at inddrage alle i gruppen. Det sker ved, at gruppen bevidner supervisandens fortælling.
Supervisanden vil finde vej til egne ressourcer ved at blive bevidnet af gruppen.  I sin fortælling vil supervisanden få hjælp til at blive bevidst om sine intentioner og bestræbelser, fremfor at sidde fast i en problemmættet fortælling om sig selv i situationer, hvor hun/han "fejlede".
Der vil altid dukke nye muligheder op - ikke mindst ved som supervisand også at lytte til, hvordan den fortalte historie vækker ressonans hos gruppen.

Jeg kan kontaktes her: Mail: bd@birgittedejgaard.dk eller telefonnr: 29884017

Notice: Undefined variable: kriesi_at_backlink in /customers/a/1/9/birgittedejgaard.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/footer.php on line 103 © Copyright - Birgitte Dejgaard