Børn og skilsmisse

Foredrag om

Børn og skilsmisse

Overskriften på foredraget er Børn og Skilsmisse. Vi voksne er tilbøjelige til at negligere og overse betydningen af skilsmisse for det enkelte barn netop fordi skilsmisse mere er reglen end undtagelsen.
På baggrund af mine 20 års arbejde med skilsmisse fortæller jeg om:

  • Hvordan skilsmissen opleves fra børnenes perspektiv
  • Hvordan vi får øje på, børnenes måde at håndtere udfordringerne på
  • Hvad det er særligt børnene har brug for efter forældrenes skilsmisse

Jeg har siden 2004 samlet skilsmissebørn i grupper, hvor de har fået et frirum til at fortælle om hvordan skilsmissen opleves af dem, de har fået hjælp til at få sat ord på det svære, lyttet til hinandens historier og råd til, hvordan det svære kan håndteres.
På baggrund af mit særlige fokus på børnenes oplevelse af skilsmissen har jeg skrevet håndbogen: Hjælp dit barn gennem skilsmissen.

Kontakt mig om et foredrag på mail: bd@birgittedejgaard.dk eller telefonnr: 29884017