Hvordan hjælper jeg mit barn gennem skilsmissen

Bog:
Hjælp dit barn gennem skilsmissen

Hvordan påvirker skilsmisser børn?

Spekulerer du over, om dit barn tager skade af skilsmissen? Hvordan I får fortalt, at I skal skilles og hvad har dit barn brug for i tiden efter?
“Fra forskning ved vi, at 80 % af børnene klarer sig godt efter skilsmissen på den lange bane. Dvs. at efter de første år kommer børnene stort set tilbage til oprindelig trivsel. Det kan man sige er et håbefuldt perspektiv at have med sig. Men der er stadig 20 %, som oplever en vedvarende belastning og som ikke kommer tilbage til oprindeligt funktionsniveau.”

“Det er ikke skilsmissen som sådan, der gør, at nogle børn klarer sig dårligere end andre børn. Det, der er afgørende for, hvordan børnene kommer videre er, hvordan I som forældre håndterer bruddet!”

Udsnit fra E-bogen, Hjælp dit barn gennem skilsmissen

Bliv klædt på til at hjælpe dit barn

Overser du, hvordan dit barn har det?

“Vi vil gerne have, at skilsmissen går så lidt ud over børnene som muligt – og kan derfor let blive ”ført bag lyset” i børnenes dygtige forsøg på at mestre det svære. Men tro mig – børnene har fintfølende antenner og de mærker det, der er på spil imellem jer og de har alle store udfordringer, som det kan være svært at skulle tackle alene.”

Ønsker du at blive klogere på, hvordan skilsmissen opleves fra barnets perspektiv og hvordan dit barn i virkeligheden har det med skilsmissen? Efterlyser du også redskaber til at håndtere situationen overfor og sammen med dit barn?

Bogen: “Hjælp dit barn gennem skilsmissen” giver dig svar på dine spørgsmål og klæder dig på til at se skilsmissen fra barnets perspektiv.

Det første kapitel kan du læse gratis, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Bogen kan købes som hardback for 149 kr. eller for 100 kr. som E-bog. Bestil bogen her:

Bestil bogen

Når jeg modtager din bestilling, sender jeg dig faktura med betalingsoplysninger.

Hjælp dit barn gennem skilsmissen:

 • Kapitel 1

  Tager børnene skade af skilsmissen?

 • Kapitel 2

  Hvordan fortæller vi det til børnene?

 • Kapitel 3

  Den første tid efter skilsmissen

 • Kapitel 4

  Børnenes behov

 • Kapitel 5

  Hvad fylder for børnene?

 • Kapitel 6

  Hvordan kan jeg vide, hvordan mit barn har det?

 • Kapitel 7

  Hvilken samværsordning er bedst?